RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez snuser på Figo

Sist oppdatert:
Real Madrid-stjernen Luis Figo blir linket til Liverpool. Manager Rafael Benitez vil ikke benekte at portugiseren er aktuell.

I går ble Figo koblet til Manchester United i spanske medier. Fredag var det Liverpools tur.

Og manager Rafael Benitez vil ikke utelukke at Liverpool gjør et forsøk på å hente storstjernen i sommer - men understreker at Anfield-klubben foreløpig ikke har vært i kontakt med Real Madrid.

- Vi leter alltid etter gode forsterkninger. Men det viktigste for oss nå, er å fokusere på kampene vi har foran oss, fremfor å tenke på spillerkjøp foran neste sesong, sier Benitez ifølge Ananova.

Liverpools suksessmanager tar oppslagene i spansk presse, der det nærmest hevdes at Figo er enig om en overgang til Anfield i sommer, med knusende ro.

- Du kan snakke om flere store spillere, men jeg ønsker ikke å kommentere navn. Men i Spania prøver flere agenter for tiden til å øke verdien på sine spillere ved å si at Liverpool er interessert i dem, mener spanjolen.

Gerrard blir
Rafael Benitez sier samtidig at han er svært fornøyd med at det nå ser ut til Steven Gerrard har bestemt seg for å bli i Liverpool, og vraker en overgang til Chelsea.

Ifølge engelske medier skal Liverpool den siste tiden ha utpekt River Plates Javier Mascherano som erstatter for Gerrard dersom midtbanespilleren forsvinner til sommeren.

- Vi ønsker å ha et sterkest mulig lag i fremtiden. Og det gleder oss å konstatere at Chelsea har andre navn på listen enn Gerrard. Vi vet at Steven ønsker å vinne ting med oss, og han får sin første sjanse på tirsdag til å gjøre noe med det, sier Benitez - og sikter til semifinalen mot nettopp Chelsea i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere