RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benny anbefaler Semb for TIL

Sist oppdatert:
Tidligere Viking-trener Benny Lennartsson anbefaler Tromsø å ta kontakt med enten Nils Johan Semb eller Bosse Johansson som ny trener for klubben.

Den fargerike svensken er selv uaktuell for å trene noe lag fram til sommeren. Men til Nordlys sier Lennartsson at han anbefaler Tromsø å ta kontakt med to trenere. Én i Sverige og én i Norge.

- Hvis det er noen jeg skal gå god for i Norge, er det Nils Johan Semb. Han har fått et mediebilde som ikke er sant. Han er en veldig dyktig trener, sier Lennartsson til avisen.

Paradiset
Nils Johan Semb var hjelpetrener under Benny Lennartsson på U21-landslaget i sin tid.

- Hvis Tromsø nå skulle prøve på noen i Sverige, burde det være Bosse Johansson. Det er et veldig fint navn. Og kan man være trener på Island, er jo Tromsø rene paradiset, ler Lennartsson overfor Nordlys.

Bosse Johansson ga seg som trener i IFK Göteborg etter denne sesongen. Der overtar etter alle solemerker Arne Erlandsen trenerjobben. Erlandsen var også svært aktuell for Tromsø.

Eller Skarsfjord
Lyn-trener Espen Olafsen mener på sin side at TIL bør ta kontakt med Rosenborgs hjelpetrener Rune Skarsfjord.

- Rune bør være en kandidat for trenerjobben i TIL. Det forbauser meg hvis han ikke er en kandidat. Han er en ung og fremadstormende trener. Han er visjonær. Og i tillegg er han jo nordlænding, sier Olafsen til avisa.

Og Skarsfjord avviser ikke tanken. Men han poengterer at han vil klarlegge hva som skjer i Rosenborg først.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere