Wigan-Sunderland 1-0 (0-0)

Man kan trygt si at oppgjøret mot Wigan Athletic ble et realt antiklimaks for Darren Bent.

Den tidligere Charlton- og Tottenham-spissen har vært en åpenbaring som midtpunktet i Sunderland-angrepet denne sesongen.

De siste ukene har gitt ham både landslagsoppdrag for England og en avgjørende scoring mot Premier League-giganten Arsenal.

Hetset av egne fans
Lørdag ble det 0-1-tap mot Wigan etter at Hugo Rodallega rundlurte Paulo Da Silva. Etter kampen var det imidlertid ikke det som gjorde Bent mest oppbrakt på sin egen Twitter-side, kalt TheTruth.

- Vi blir slått av Wigan, og for å gjøre ting verre ble min egen mor rasehetset av en SUNDERLAND-supporter, skriver Bent.

- Det vil jeg ikke akseptere, legger stjernespissen til på Twitter-siden sin.

Det har foreløpig ikke kommet mer informasjon om hva som faktisk skjedde under oppgjøret på DW Stadium, men politiet er koblet inn i saken:

- Sunderland har opprettet dialog med Northumbria-politiet for å undersøke denne saken. Oppførsel av denne denne typen er totalt uakseptabelt i vår klubb, sier en talskvinne i Sunderland til BBC Sport.

Fornektet av Boyce
Bent hadde heller ingen stor dag for topp på gjestene. På et punkt så han ut til å skulle sette ballen forbi Wigan-keeper Chris Kirkland. Omtrent da satte Emmerson Boyce inn en perfekt takling og fornektet Sunderland-spissen sitt 10. Premier League-mål for sesongen.

- Det som ut som det var skrevet 0-0 over hele dette oppgjøret, men vi fikk som fortjent basert på innsatsen vi la ned for dagen. Vi har ikke prestert opp mot vårt beste, og man kan ikke spiller slik på bortebane i Premier League. Vi er nødt til å være bedre. Bortestatistikken vår lyver ikke, sa en oppgitt manager Steve Bruce til klubbens hjemmeside etter gjensynet med gamleklubben Wigan.

Det var vel en av de dagene..

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her