*Nettavisen* Sport.

Bentley-dobbel senket Viking

Foto: Trond Reidar Teigen/Scanpix

Odd Grenland tok tre viktige poeng i kampen om fjerdeplassen.

18.10.10 08:08

ODD GRENLAND - VIKING 2-1:

Chukwuma «Bentley» Akabueze ble den store helten da Odd Grenland tok seg av Viking i Skien søndag. Nigerianeren sto nemlig for begge av Odds mål i det som endte med 2-1-seier.

Tre poeng betyr at skienslaget fortsatt har godt håp om å kapre fjerdeplassen denne sesongen. Etter 27 serierunder står laget med 41 poeng. Akkurat det samme som Haugesund på fjerde.

Bentleys første fulltreffer kom allerede etter seks minutter i første omgang. Spissen ble spilt alene igjennom med Rune Jarstein i Viking-buret, og gjorde ingen feil i duell med sisteskansen.

Indridi Sigurdsson utlignet for gjestene like etter pausen da en corner fra Tomasz Sokolowski havnet på hodet til islendingen, og hodestøtet ned i bakken gikk i mål via tverrliggeren.

Men det skulle altså bli Bentleys store kveld i Skien. En halvtime før slutt raidet Jone Samuelsen ned høyrekanten og slo et presist innlegg inn i boksen. Der ventet Bentley, som headet ballen i en bue over Jarstein og avgjorde kampen i Odds favør.

- Dette var virkelig gøy for ham. Han og vi har jobbet godt de siste ukene. Jeg synes forsvarsspillet vårt var strålende i dag. Viking hadde vel bare én sjanse utenom målet, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo om sin matchvinner til TV 2 Sporten.

Odd var alt i alt det beste laget, men Viking hang likevel godt med. Stavanger-laget slet de første 15 minuttene, men reiste seg utover i kampen. Totalt sett var det likevel ingenting å si på at poengene ble igjen i Skien.HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.