RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Nicolas ASFOURI

Bentley får sjansen

Sist oppdatert:
Arsenal-manager Arsene Wenger sparer Robert Pires, Gilberto Silva og Dennis Bergkamp mot Portsmouth, og har lovet David Bentley hans debut i Premier League.

Arsenal er ubeseiret til nå denne sesongen, og med tre kamper igjen å spille, er sjansene gode for at laget blir det første som gjennomfører hele sesongen uten nederlag i Premier League.

Men manager Arsene Wenger tør likevel ta sjansen på å slippe til noen av fremtidens menn i oppgjøret med Portsmouth på Fratton Park i kveld.

David Bentley, Jeremie Aliadiere og José Antonio Reyes vil alle få sjansen mot Pompey.

For Bentley blir det hans første sjanse i Premier League, etter å ha imponert stort for Arsenal i både FA-cupen og ligacupen, og for Englands U21-landslag.

Nå er han også lovet å få gå på utlån neste sesong.

- Bentley er bare 19 år, men er allerede i ferd med å bli frustrert over at han ikke har debutert i ligaen. Han har arsenalånden i seg og blir utålmodig når han ikke får spille. Jeg har allerede lovet ham at han skal få dra på utlån neste sesong for å få erfaring, men han er allerede en toppspiller teknisk sett. Han har et fantastisk talent og dette er en sjanse for meg å få se ham på høyeste nivå, sier Wenger.

TV 2 Nettavisen følger kampen direkte fra klokken 21.00.

Følg Portsmouth - Arsenal direkte her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere