CHELSEA - REAL MADRID 1-3:

I løpet av tre minutter i første omgang scoret Real Madrids Karim Benzema to fantastiske mål i møte med Chelsea. Begge scoringene kom med hodet.

Det var fulltreffere som fikk ekspertene til å måpe av begeistring.

- Jeg har aldri sett det før. Jeg har aldri sett to så fine hodemål. Det er helt utrolig. Han rygger, rygger og rygger før han kysser ballen i mål. Det er ren teknikk. Det skal ikke være mulig å score der, sa TV 2s Simen Stamsø Møller om det andre målet.

LES OGSÅ: Mourinho møtt med snøballkasting i Bodø

Hangeland: - Helt utrolig

Kollega Brede Hangeland var i ekstase ved franskmannens første nettkjenning.

- Han scorer på en heading nærmere 16-meteren enn straffemerket. Det er helt utrolig. Han tar rennafart, innlegget er helt perfekt og klakk i nettet, sa han.

Flere var snare med å påpeke kvaliteten på Benzemas scroinger.

- En av de beste headingene vi har sett. Det er en enrom kraft på den, skrev TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen på Twitter om 2-0-scoringen.

- Det er mulig minnet spiller meg et puss, men det tror jeg faktisk er de to beste headingene jeg noen gang har sett, skrev The Athletic-journalist Jack Pitt-Brooke.

Chelsea fikk sin redusering ved Kai Havertz mot slutten av første omgang, men rett etter pause utnyttet Benzema en tabbe av Edouard Mendy og scoret sitt tredje.

LES OGSÅ: Rosenborg-overgangen fikk flere til å stusse: - Oppsiden er enorm

Den franske veteranen ble dermed den andre til å score hat trick i to strake kamper av Champions League-sluttspillet. Cristiano Ronaldo sto for samme bragd i 2017.

Magi fra Benzema

Vinicus Junior hadde allerede satt en ball i tverrliggeren, etter nydelig forarbeid av blant andre Benzema, før han etter 21 minutter tok på seg servitørrollen.

Brasilianeren og franskmannen kombinerte fint, før Vinicius Junior slo inn foran mål. Der kom Benzema i stor fart og fra ganske så langt hold stanget han ballen i nettet bak Chelsea-keeper Edouard Mendy. En klassescoring fra Real Madrid-spissen.

Bare tre minutter senere var Benzema på farten igjen. Denne gangen var scoringen regissert av Luka Modric. Kroaten svingte ballen inn i feltet og Benzema hadde løpt seg fri bak Thiago Silva. Igjen var headingen av det vidunderlige slaget og han sendte kula i en bue mot motsatt hjørne. Mendy i buret rakk aldri fram og det sto 0-2.

LES OGSÅ: Idrettstopp avslører møte med Salah: - Ga ham råd om å velge en annen klubb

Gjestene fra Spania fikk også en god mulighet til å øke ledelsen ytterligere da høyreback Dani Carvajal litt heldig fikk med seg ballen inne i feltet. Chelseas keeper fikk med nød og neppe en hånd på ballen og forsvaret ryddet unna.

Havertz reduserte

Hjemmelaget hadde ikke skapt de helt store sjansene i første omgang, men i det 40. minutt fikk kai Havertz en god mulighet og tyskeren tok godt vare på den.

Jorginho slo et perfekt vektet innlegg og Havertz unngikk akkurat offside i det han steg framover i feltet. Headingen mot lengste hjørne var glitrende og selv om Real Madrid-keeper Thibaut Courtois var borti ballen, klarte han ikke å holde den ute.

Like etter holdt Benzema på å score sitt tredje for kvelden. Igjen var Vinicius Junior nest sist på ballen, men denne gangen gikk spissens avslutning like utenfor.

Etter en fartsfylt første omgang, var det spanjolene som gikk til pause med ledelse.

LES OGSÅ: Rettet melding mot Guardiola under kvartfinalen mot Atletico: - Aldri gjør det igjen

Selv om Real Madrid hadde scoret flest mål og hatt de største sjansene, satt man likevel med en følelse av at vertene på ingen måte var hektet av.

Keepertabbe

Noen sekunder etter pause gjorde imidlertid Edouard Mendy sitt for at nettopp de tankene skulle slippe taket. Keeperen mottok en lang klarering og burde hatt ful kontroll, men ble presset av en våken Benzema. Mendys pasning mot Antonio Rüdiger ble altfor svak og Benzema kunne stjele ballen og trille inn sitt tredje mål.

LES OGSÅ: Hevder United er i ferd med å ansette Erik ten Hag som ny manager

Like etter var Chelsea nær ved å få nok en redusering. Cesar Azpilicueta fikk drømmetreff fra over 20 meter og ballen hadde retning mot krysset. Courtois viste sin vanvittige rekkevidde da fikk en hånd på ballen og fikk den over tverrliggeren.

I det 69. minutt fikk også innbytter Romelu Lukaku en enorm mulighet til å påvirke resultatet. Azpilicueta slo inn og den svære belgieren fikk stå helt upresset å heade fra rundt fem meter. Avslutningen gikk smått utrolig utenfor mål.

Mot slutten hadde også Reece James et godt skuddforsøk, men nok en gang leverte keeper Courtois en sterk redning og hold ballen unna nettmaskene.

Hakim Zyech var også nær scoring på tampen, men mål ble det ikke og dermed er det spanjolene som har et meget godt utgangspunkt før returkampen spilles i Madrid.