Gå til sidens hovedinnhold

Benzema løftet Real

Real Madrid tok en sterk borteseier, men klarte ikke å nærme seg Barcelona.

SPORTING GIJON - BARCELONA 0-1/DEPORTIVO LA CORUNA - REAL MADRID 1-3:

20 kamper - 16 seirer, fire uavgjorte og ingen tap. Det er fasiten for Barcelona så langt denne sesongen. Det spanske stjernegalleriet har bare sluppet inn ti mål på de 20 kampene, mens de selv har sørget for 50 nettkjenninger.

Heller ikke Sporting Gijon klarte å overliste Barca. Bortelaget tok kontroll på kampen fra start, mot et Sporting som forsvarte seg som best de kunne. Etter en halvtimes spill fant imidlertid Pedro Rodriguez veien til nettmaskene og satte inn kampens eneste scoring for Barcelona.

Dermed hjalp det lite for Real Madrid at de tok en sterk borteseier mot Deportivo La Coruna. Esteban Granero og Karim Benzema sørget for en behagelig 2-0-ledelse til pause. Etter hvilen skjedde det ikke mye før Riki reduserte for hjemmelaget tre minutter før full tid. Men i stedet for ny spenning i kampen, punkterte Benzema oppgjøret.

Franskmannen satte inn sitt andre, og Reals tredje, i det 90.minutt. Målet sikret dermed tre viktige poeng, men fortsatt er hovedstadslaget fem poeng bak Barcelona, som seiler videre på toppen av La Liga.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Kommentarer til denne saken