REAL MADRID - CHELSEA: 2-3 (5-4 sammenlagt)

- Jeg tror ikke det jeg sitter og ser på, det er så vilt, utbrøt TV 2s ekspertkommentator Jesper Mathisen da Karim Benzema satte inn kampens femte mål i den første ekstraomgangen.

Det ble virkelig en thriller mellom fjorårets vinner og tidenes mestvinnende lag i Champions League - men etter ekstraomgangene var det Real Madrid som gikk seirende ut.

Chelsea hadde en nærmest umulig utgangspunkt etter å ha tapt 3-1 i det første oppgjøret, men viste tidlig at oppgjøret ikke var over.

Chelsea dominerte kampen lenge og etter 75 minutter ledet de 3-0 etter scoringer av Mason Mount, Antonio Rüdiger og Timo Werner.

LES OGSÅ: The Athletic hevder at ten Hag blir Uniteds neste manager: - En manager som supporterne blir glad i

Da våknet Real Madrid-stjernene.

- Det skal ikke være mulig

Real Madrid var ikke gjenkjennelige i store deler av kampen, men når Chelsea gikk opp til 3-0 og de trengte en scoring som mest vartet Luka Modric opp med en nydelig bakromspasning til Rodrygo, som satte inn den livsviktige reduseringen.

- Det er bare å sitte og nyte den pasningen til Luka Modric. Det skal ikke være mulig å slå den pasningen han slår der, Luka Modric er kanskje den eneste i verden som klarer det, utbrøt Jesper Mathisen etter scoringen.

LES OGSÅ: Pessimistisk Tuchel før gigantoppgjøret: - En nesten umulig oppgave

Når det gjaldt som mest våknet også veteranspissen Karim Benzema. Franskmannen gjorde som så mange ganger før, og stanget Real Madrid i føringen etter flott forarbeid av Vinicius Junior.

- Det er de gamle mesterne, Luka Modric og Karim Benzema, som dukker opp når disse kampene går mot avgjørelsen - når alt virker håpløst. Når Karim Benzema skjønner at den ballen kommer til han, da gir han alt i den headingen, sa TV 2s kommentator Øyvind Alsaker etter scoringen.

Chelsea hadde flere gigantiske sjanser etter at det spanske hovedstadslaget gikk opp i føringen, men Real Madrid sto kampen ut og tok seg videre til semifinalen.

- Kun ett lag fortjente å gå videre

- Det var kun ett lag som fortjente å gå videre. Vi fortjente det, men vi var ikke heldige nok i dag, uttalte Tuchel etter kampen.

Til tross for at Tuchel var irritert for at laget hans ikke gikk videre, var han stolt over den prestasjonen laget leverte.

- Jeg er veldig stolt av laget mitt. Vi spilte med karakter og disiplin, og det var en god lagprestasjon, sa Tuchel.

Thibuat Courtois var mer opptatt av å hylle kampen, og de følelsen den skapte.

- Følelsene vi gikk gjennom i dag var alt fra skuffelse til det utrolige! Jeg er veldig glad for at vi klarte å snu det etter 3-0. Det er derfor vi elsker denne sporten, uttalte keeperen etter kampslutt.

Kunne blitt et av historiens største comeback

TV 2s kommentator Øivind Alsaker klarte ekspoderte etter at Timo Werner satte inn 3-0 målet for Chelsea.

- Vi snakker om et av de største comebackene i Champions Leagues historie. De har snudd det mot Real Madrid på Santiago Bernabeu, og det i tillegg med en tomålsledelse.

Det har kun skjedd en gang tidligere at et lag har tapt med to mål på hjemmebane, og endt opp med å gå videre til den neste runden.

LES OGSÅ: NRK-eksperten skjønte lite av disse bildene: - Kjempeheldig

- Det er kun Manchester United som har gjort det - mot PSG i 2019. Å snu en kamp hvor man ligger under med to mål på bortebane, det skjer nesten aldri, kommenterte Øivind Alsaker