*Nettavisen* Sport.

Ber broren melde seg

Politiet ønsker kontakt med broren og søskenbarnet til Manchester City-spiller Joey Barton etter fredagens brutale rasismedrap i Huyton.

02.08.05 16:49

Merseyside-politiet har gått ut i full offentlighet og sagt at de mener Michael Barton (18) og Paul Taylor (20) kan hjelpe dem i etterforskningen av øksedrapet på Anthony Walker.

Opplysningene har vakt stor oppmerksomhet i engelsk presse på grunn av duoens slektskap til Manchester City-stjernen Joey Barton, en mann som selv har en tendens til å rote seg borti trøbbel.

Appell på TV
Joey Barton (20) har nettopp stått fram på TV og bedt broren, Michael Barton (18), om å melde seg. Han antas å ha dratt utenlands sammen med Paul Taylor, som ifølge lokalavisen Liverpool Daily Post er Bartons søskenbarn.

- Michael, hvis du har informasjon til politiet må du melde deg av hensyn til Anthonys familie og fordi du vet at det er riktig, sa Joey Barton i et opptak som er sendt på riksdekkende fjernsyn i England.


Klikk på bildet for å forstørre.


- Det syke drapet har sjokkert hele landet. De ansvarlige må få sin straff, og mine kondolanser går til Anthonys familie, la fotballstjernen til.To arrestert

Ifølge Liverpool Daily Post kan guttene ha dratt til Amsterdam på lørdag, dagen etter at Anthony Walker (18) ble brutalt hogget ned og drept.Begge de to skal være tidligere dømt, og begge kommer fra Huyton på Merseyside, hvor drapet fant sted.Fra før er fire Huyton-menn pågrepet, hvorav en 26- og en 29-åring fortsatt sitter i arrest.

Anthony Walker (bildet under) ble drept med øks fredag, etter at han og søskenbarnet Marcus Binns (17) først hadde måttet tåle stygge rasistiske tilrop.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag