*Nettavisen* Sport.

Ber fansen og klubben om unnskyldning

Foto: Dominic Lipinski / Pa / NTB scanpix

Emmanuel Adebayor er en angrende synder.

Lørdag vant Arsenal hatkampen mot Tottenham med komfortable 5-2. Seieren ble enklere enn ventet etter at Tottenham-spissen Emmanuael Adebayor ble utvist.

Adebayor, som tidligere spilte for nettopp Arsenal, hadde gitt Tottenham ledelsen og trodde at målet hans ville legge grunnlaget for en sterk og viktig seier. Slik gikk det altså ikke.

1-0-målet kom i kampens tiende minutt, men bare åtte minutter senere fikk Emmanuel Adebayor rødt kort da han kastet seg mot Santi Cazorla med knottene først. Arsenal utlignet seks minutter senere og ledet 3-1 allerede ved pause.

- Jeg forstår absolutt at min utvisning forandret hele utfallet av kampen og jeg ber helhjertet om unnskyldning overfor mine lagkamerater, manageren og Tottenham-fansen for at jeg har sviktet dem, sier Adebayor ifølge The Sun.

Togoleseren påpeker at det ikke lå onde hensikter bak taklingen.

- Jeg forsøkte virkelig å vinne ballen, og strakk nok ut foten min for langt i kampens hete. Ingen kan ha følt seg så dårlig som med idet jeg gikk av banen.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('w25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'it4vpix59ygg1ksa5fttewadk', 468, 464, 'perfw25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg-it4vpix59ygg1ksa5fttewadk', 'eplayer14');

Tottenhams manager André Villas-Boas hadde for én gangs skyld valgt å starte med to spisser på topp, og dette ga tidlig uttelling. Målet til Adebayor kom på en retur etter et skudd fra spissmakker Jermain Defoe.

Dessverre for Tottenham ble scoringen nokså betydningsløs.

- Jeg hadde så lyst til å hjelpe Tottenham til seier og trodde en liten stund at jeg hadde gjort dette, men ting forandrer seg så fort i fotball. Man er en helt det ene øyeblikket og syndebukk det andre, sukker Adebayor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.