RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ber Lyn om Mikel-møte

Sist oppdatert:
Sport Entertainment & Media Group (SEM) har bedt om et møte med Lyn-ledelsen for å komme et steg videre i konflikten rundt den 18 år gamle nigerianeren John Obi Mikel.

- Vi har fått kopi av et brev som er sendt fra advokaten til SEM, som igjen representerer Profile Sports i Norge, bekreftet Lyns styreleder Sveinung Lunde overfor NTB tirsdag kveld.

«Etter vårt syn vil det være vanskelig å komme fram til verken en midlertidig eller permanent løsning hvis ikke FC Lyn svarer positivt på utspillet til vår klients representanter i Norge om å gå inn i en konstruktiv dialog.», heter det i brevet ifølge NTB.

Lyns styreleder er klar på hva som må skje i saken.

- Vårt tilbakespill til NFF er at vi selvsagt er åpen for all konstruktiv dialog. Men det må være med dem som er legale representanter og parter i konflikten. I første rekke må vi nå få Mikel tilbake til Norge og på plass i Lyns lag. Alle må være enige om at han har en legal spillerlisens for Lyn, sa Lunde til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere