Ber Manning ta nok en sesong

Denver Broncos' quarterback Peyton Manning (38) ønsket ikke å si noe om framtiden etter sluttspilltapet mot Indianapolis Colts søndag.

Denver Broncos' quarterback Peyton Manning (38) ønsket ikke å si noe om framtiden etter sluttspilltapet mot Indianapolis Colts søndag. Foto: Chris Humphreys (Reuters)

Denver Broncos' quarterback Peyton Manning (38) ønsket ikke å si noe om framtiden etter sluttspilltapet mot Indianapolis Colts søndag.

Men det er liten tvil om at han er ønsket videre.

Broncos' daglige leder John Elway sa tirsdag at han mente 38-åringen hadde ytterligere en sesong i seg. Manning har vært i Denver siden overgangen fra Colts i 2012.

– Vi ønsker ham tilbake, men alt faller ned på hva Peyton ønsker å gjøre, sa Elway, som la til at han vil gi Manning en måned til å vurdere framtiden.

Manning har blitt kåret til NFLs mest verdifulle spiller fem ganger. I sluttspillkampen mot sin tidligere arbeidsgiver traff han på 26 av 46 pasninger i 13-24-tapet.

Etter kampen ville reporterne vite om de fikk se ham på banen neste sesong, men 38-åringen ville ikke love en fjerde sesong i Denver-laget.

Elways ønske om å ha med seg Manning videre kommer under 24 timer etter at han sparket lagets hovedtrener, John Fox. Den neste treneren er ikke på plass, men Elway har uttalt at han ønsker en trener med en Super Bowl-tittel på samvittigheten. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.