*Nettavisen* Sport.

Ber publikum om hjelp

Foto: Scanpix

Bergen Flyers kan bli nødt til å sende færre spillere til bortekampene for å stramme inn på kostnadssiden. - Vi sliter med likviditeten, forklarer nestleder Benny Danielsson.

Bergen Flyers ber på sin hjemmeside (www.bergenflyers.no) publikum om å bidra til å bedre klubbens økonomi. "Ta med deg ett par kompiser eller venninner på neste hjemmekamp, eller kjøp deg en ekstra billett og ta med bestemor," foreslår klubben.

- Vi har mindre betalende publikum enn vi har budsjettert med. Den inntektssvikten er merkbar. Vi har slitt med dette hele sesongen, sier Benny Danielsson til TV 2 Nettavisen.

Han vil imidlertid ikke lage noen stor dramatikk ut av saken.

- Det er ikke mer alvorlig enn at vi trenger mer folk på kampene for å få opp kontantstrømmen. Vi vil ikke dra på oss gjeld - vi skal ikke dra på oss gjeld, understreker Danielsson.

Konsekvensen av dette kan være at klubben sende tre femmere i stedet for fire til de gjenstående bortekampene denne sesongen.

- Det er en vurdering vi hele tiden får ta. Den vurderingen gjøres fortløpende. Vi prøver jo å gjøre å gjøre det så bra sportslig som mulig, avslutter nestlederen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag