*Nettavisen* Sport.

Ber Stabæk holde seg unna Ullevaal

Foto: Thomassen, Christian (SCANPIX)

Den kriserammede klubben er uønsket på nasjonalarenaen.

Stabæk sliter økonomisk, og har måttet gå til det skrittet å permittere ansatte.

Kanskje enda mer alvorlig er det at klubben står uten hjemmebane etter sesongen. Klubben blir trolig kastet ut av Telenor Arena, og da står den gamle hjemmebanen Nadderud og Ullevaal stadion igjen som alternativer.

På Nadderud trengs det utbedringer for rundt 30 millioner kroner for at anlegget skal tilfredsstille NFFs krav, og da kan Ullevaal bli eneste alternativ.

Men Ullevaal stadion ønsker ikke Stabæk velkommen.

- Vi har hatt to eliteserielag der før og kan få det til. Men vi legger ikke skjul på at vi ønsker en løsning på Nadderud dersom laget må ut av Telenor Arena, sier administrerende direktør i Ullevaal Stadion, Jack Hemmestad til Dagens Næringsliv.

Vålerenga og landslaget spiller fra før av på Ullevaal, og planlagt arbeid med en ny tribuneseksjon gjør at det kan være vanskelig å ha tett kampprogram mens byggingen pågår.

- Økonomisk sett kan vi tjene penger på en avtale med Stabæk, men vi ønsker ikke dette. Må vi, for å hjelpe Stabæk, så må vi, sier Hemmestad.

Selskapet Ullevaal Stadion driver anlegget på vegne av eieren Norges Fotballforbund, og Hemmestad har bedt om en avklaring fra eieren.

- Vi har registrert dette, men det er ikke behandlet. Dette vil først bli et tema når det blir endelig avklart hva som skjer med Stabæk på Fornebu, sier informasjonssjef i NFF Svein Graff til Dagens Næringsliv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.