Gå til sidens hovedinnhold

Berbatov droppet feiringen

Bulgaren er fortsatt særdeles sint på engelsk presse.

Hardt pressede Tottenham fikk en etterlengtet opptur med 2-0-seier og tre poeng i Israel torsdag. Best av alt for fansen: Dimitar Berbatov var endelig tilbake i scoringsprotokollen.

Viste tegn
Bulgarens feiring av 2-0-målet sto imidlertid ikke i stil med resten av Spurs-lagets, skriver The Telegraph.

Fjorårets storscorer kostet på seg et aldri så lite smil, men overlot jubelscenene til resten av laget - trolig som et lite stikk til kritikere og innpåslitne journalister.

- Jeg smiler ikke fordi vi er nær bunnen av tabellen, sier Berbatov selv.

- Hold far utenfor
Men det er mer enn det sportslige som er feil i hovedstaden om dagen. Etter kampslutt hakket målscoreren løs på landets sladderpresse.

- Jeg er kun meg selv når jeg vil prate, og jeg forteller dere alltid sannheten, uansett hvor hardt det måtte være, sier Berbatov til avisen.

At media har sitert spillerens egen far på at han er misfornøyd med benketilværelsen i London, har han lite til overs for.

- Det verste er når noen begynner å skrive løgner - og når folk tror på dem. Å dra familien min inn i alt dette er den største synd, sier en kritisk og skuffet Berbatov. Og fortsetter:

- Jeg har holdt munn til nå, men etter dette måtte jeg bare slå tilbake.

- Jeg elsker Tottenham
Nå håper han å kunne legge den tunge tiden bak seg. Alt han vil, er å score mål for klubben han fortsatt har et nært forhold til.

- Jeg vil bare spille fotball - som Tottenham-spiller. Jeg elsker klubben og alle i den, erklærer målmaskinen.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka