Berg & Co ute av Europa

Foto: (Foto: Scanpix/AP Photo/Daniel Maurer)

Henning Berg har spilt sin siste europacupkamp. Rangers lå lenge an til videre spill i UEFA-cupen, men Panathinaikos knuste håpet med 3-1-seier.

09.12.03 23:34

RANGERS - PANATHINAIKOS 1-3: Rangers måtte ha poeng mot grekerne hjemme på Ibrox for å ta 3. plassen som ville gi 3. rundekamp i UEFA-cupen. Det så lyst ut da Michael Mols ga laget en fortjent ledelse da han nikket ballen i mål i det 28. minutt.

Hjemmelaget dominerte kampen i første omgang og hadde flere store sjanser til å øke ledelsen, men litaueren Raimondas Zutautas utlignet med et langskudd på gjestenes eneste ordentlige sjanse i omgangen.

Rangers lå fortsatt an til fortsatt europacupspill, men nå spilte laget nervøst og overlot initiativet til Panathinaikos. Mikhalos Konstantinou skjøt i stolpen for gjestene i det 59. minutt, og bare tre minutter senere sendte Angelos Basinas et nytt langskudd i nettet.

Dermed gikk Rangers-spillet fra å være nervøst til å bli desperat. Manager Alex McLeish sendte Egil Østenstad innpå de siste 20 minuttene, men verken han eller de andre spissene greide å skape stort.

I stedet knuste Konstantinou håpet med sin 3-1-scoring ti minutter før slutt.

Henning Berg spilte hele kampen. Han legger opp ved sesongslutt og har dermed spilt sin siste europacupkamp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.