Berg: - Ikke skremt av RBK

Foto: (Scanpix)

Viking startet med to nykjøpte spisser. Og ferske Søren Berg ble ikke skremt av trønderne.

02.07.06 21:25

STAVANGER (TV 2 Nettavisen): VIKING - ROSENBORG 1-3: Viking-trener Tom Prahl vraket toppscorer Toni Nhleko og startet med sine nye sommerkjøp mot Rosenborg.


Danske Søren Berg ble ikke skremt over nivået i Tippeligaen, til tross for stavangerlaget til tider ble rundspilt av Rosenborg.

- Rosenborg har jeg hørt er et av de sterkeste lagene i Norge. Men selv om de var mye bedre enn oss i dag, så er jeg ikke skremt, sier Berg.

Vraket toppscoreren
Søren Berg startet som spiss i tospann med en annen nykommer, Peter Ijeh. Uten å imponere.

- I dag var det bare deilig å komme i gang. Ikke min beste kamp, men jeg har mer på lager, lover den kraftige dansken.

Viking-trener Tom Prahl ønsker ikke å kommentere hvorfor han vraket toppscorer Toni Nhleko til fordel for sine to nye spisser.

- Jeg må ikke forklare meg for media hvorfor jeg vraker lagets toppscorer. Jeg har mine grunner, mer vil jeg ikke si om det.

- Hva vil du si om Berg/Ijeh sine prestasjoner i dag?

- De spilte ganske bra, svarer Prahl.

Ijeh scoret
Selv om Toni Nhleko var vraket fra start, fikk han likevel 33 minutter på topp sammen med Ijeh. Nhleko doblet i løpet av sin tid på banen lagets sjansestatistikk med tre farlige avslutninger.

Nigerianeren Peter Ijeh fikk sin første nettkjenning i Viking-drakten, og erklærte seg fornøyd med egne prestasjoner.

- Det var kjekt å score, men jeg er enda et stykke unna toppformen. Jeg ligger vel rundt 70-80 prosent, sier Ijeh, som har som målsetning å bli toppscorer i serien i løpet av Viking-oppholdet.

I dag er Toni Nhleko toppscorer i Viking med 4 mål. Bak ham på listen er Peter Kovacs, som nå spiller for Strømsgodset. Ellers er det bare spillere som står med én nettkjenning i Viking-laget. Disse er Alexander Ødegaard, Trygve Nygaard, Peter Ijeh og Robert Mambo Mumba (solgt).

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag