*Nettavisen* Sport.

Berg: - Vi fikk som fortjent

Foto: André Pedersen (Scanpix)

MOLDE NYE STADION (TV2 Nettavisen): Tom Sanne scoret to mål, Molde trues fortsatt av nedrykk - og trener Odd Berg mener laget ikke fikk mer enn de fortjente mot Viking mandag kveld.

27.10.03 23:35

Kampfakta og spillerbørs

MOLDE - VIKING 1-2: Nok en gang fikk Moldepublikummet oppleve et hjemmelag som spiller seg til nok sjanser til å vinne kampen, men som ikke klarer å omsette sjansene i mål. Magne Hoset fikk riktignok kranglet en ball i mål, men det holdt altså ikke.

- Vi fikk som fortjent, vi var upresise og stressede, Viking var bedre enn oss med ballen, innrømmer Odd Berg.

Magne Hoset er inne på samme tanken:

- Det blir veldig nervøst siden vi ligger der vi ligger på tabellen, sier han til TV2 Nettavisen. Men han mener Molde ikke kan gjøre annet enn å fortsette med sitt spill.

- Vi må bare fortsette å male på, vi spiller riktig taktisk, men vi må prøve å bli bedre på det vi er god på, og unngå å gjøre så mange feil, det er laget som gjør færrest feil som vinner kampen, mener Hoset.

- Kom for å snu en trend
Viking har i likhet med Molde slitt i det siste, før mandagens kamp hadde laget bare tatt to poeng på fem kamper.

- Vi kom til Molde for å snu en trend, det var ingen glitrende kamp, men denne seieren var viktig for oss, det var viktig å få selvfølelsen tilbake, sier Vikings trener Kjell Inge Olsen etter kampen.

Viking har bare æren å spille for på hjemmebane mot Stabæk neste helg, laget ligger utenfor både medalje- og nedrykkstrid.

- Det er himmelvid forskjell på 5. og 10. plass, nå skal vi avslutte med verdighet neste helg, slår Olsen fast.

Fått mye dritt
Vikings spiss Erik Nevland var også lettet over at Viking endelig klarte å vinne.

- Vi har fått mye dritt i pressen, det har vært lite hyggelig å lese avisene etter kampene i det siste, sier Nevland. Men han mener likevel ikke at media har vært overdrevent kritiske.

- Vi i Viking stiller høye krav til oss selv, og ting har ikke fungert i det siste selv om vi har jobbet hardt. Da må vi tåle å få kritikk - men det har vært tungt, sier Nevland til TV2 Nettavisen.

Nevland sliter fortsatt med diverse skader, og skal opereres med det første.

- Jeg håper kneet holder den siste kampen også, skaden ble ikke verre idag, sier han.

Singsaas sitter på gjerdet
Moldes midtstopper Petter Kristian Singsaas er aktuell som spillende trener for Steinkjer, men han holder døren åpen for å fortsette i Molde.

- Jeg vurderer for og imot, skal ha en samtale med Molde med det første, men jobben som spillende trener frister også, forteller Singsaas til TV2 Nettavisen.

Han har fått tillit på midtstopperplass de siste kampene, og er fornøyd med det.

- Jeg trives best som midtstopper ja, sier Singsaas.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.