Berg fikk full tillit

Foto: Kjell Herskedal (Scanpix)

Molde-trener Odd Berg spurte mandag spillerne om han har tillit blant dem. Svaret var klart.

06.10.03 14:17

Etter to strake tap er Molde igjen innblandet i nedrykksstriden. Mandag spurte derfor trener Odd Berg om han fortsatt hadde tillit i spillergruppa.

Som ønsket

- De hadde full tillit. Min posisjon var ikke noe tema i det hele tatt. Det var godt å høre, og jeg ville vite det. Etter et par tap blir jeg jo alltid spurt om egen posisjon av journalister, og derfor var det godt å få det svaret, sier Berg til TV 2 Nettavisen.

- Men var du virkelig klar til å gi deg?

- Jeg er først og fremst Molde-mann, og det viktigste er at klubben overlever. Hvis spillerne mente at en kortsiktig løsning var den beste for å få en kjapp effekt, ville jeg lyttet til det, sier Berg videre.

Sliter med uttellingen

Molde hadde flere sjanser til å ta ledelsen i søndagens kamp mot Rosenborg, men da målene uteble, måtte de til slutt komme motsatt vei. Det skjedde også.

- Det samme har skjedd i hele år. Vi får ikke mål på sjansene. Hadde vi det, kunne vi ligget på andre siden av tabellen, sier Berg.

Han innrømmer at trenerjobben i Molde har gitt mersmak.

- Ingenting er avklart for neste sesong, men dette har gitt mersmak. Det er gøy å være med å påvirke, og det ville vært artig å kunne være med å påvirke ting også gjennom vintersesongen. Men hvis jeg ikke lykkes, hvis vi skulle rykke ned, må jo jeg ta min del av skylda for det også. Men jeg tror vi klarer oss. Vi kommer til å ta de tre poengene jeg tror vi trenger for å klare oss, sier Molde-treneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.