RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berg la seg flat

Foto: Erlend Aas / SCANPIX
Sist oppdatert:
Lyn-treneren oppgitt over eget lag, men roser Sandefjord.

SANDEFJORD (Nettavisen): Lyn-trener Henning Berg var oppgitt over sitt lags forsvarsspill, men ga Sandefjord full kreditt etter det forsmedelige tapet mot en av nedrykkskandidatene.

Oslo-laget ble det første som har tapt for Sandefjord siden april, og selv en hederlig 2. omgang, da laget måtte klare seg med ti spillere ga ikke særlig trøst.

- Ikke godt nok
- Det vi presterer i dag er rett og slett ikke godt nok. Men jeg har ikke noe problem med å gi ros til Sandefjord for sin innsats i dag. Jeg har ikke sett de spille så bra på lang tid, sier Berg.

Han manglet spillere som Edu, Magnus Powell og Espen Hoff i lørdagens kamp, men tror ikke at det var noe medvirkende årsak til 1-3-tapet.

- Nei, for i dag var det bakover vi var dårlige. De på topp fikk vanskelige arbeidsforhold. Det er synd, for jeg synes vi var gode defensivt på slutten av vårsesongen. Vi må tilbake på det nivået så fort som mulig.

Mister kanskje Edu
Treneren ga debut til Emil Halfredsson, en fysisk tøff spiss som klarte å skape litt ugagn for Sandefjord-forsvaret etter å ha blitt byttet inn etter pause – dog uten å komme til store målsjanser.

Berg håper at islendingen blir et supplement i spillerstallen, snarere enn en erstatning for Edu.

- Vi må kanskje være forberedt på å miste Edu. Han har gjort seg kjent gjennom en flott vårsesong, og der vet vi jo ikke hva som skjer. Men jeg håper vi vil kunne dra nytte av han ved at han blir i Lyn ut sesongen, sier Berg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere