RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berg la seg langflat

Sist oppdatert:
Henning Berg freste mot dommeren etter kampen. Men etter at han hadde sett reprisen, var det andre toner fra Lyn-treneren.

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): LYN - ROSENBORG1-2:

«Det er surt at dommerne ikke tør å straffe Rosenborg. Jeg har vært snill med dommerne i hele år, men nå er det nok. Dette er ikke godt nok, alle tvilsomme avgjørelser går i Rosenborgs favør. Dommerne har alt for stor respekt for Rosenborg», raste Lyn-treneren etter kampen.

Se alle målene i 9. runde gratis

Straffe?
Han tenkte først og fremst på det som skjedde på overtid i kampen mellom Lyn og Rosenborg på Ullevaal. Berg mente Steffen Iversen stoppet et innlegg med hånda innenfor RBKs 16-meter.

- Soleklar hands. Det er helt uforståelig at det ikke dømmes straffe. Linjedommeren så situasjonen fyra nøyaktig samme vinkel som jeg, og kan ikke ha unngått å se det som skjedde, sier Berg.

Lyn-treneren innrømmer at han ikke har sett episoden i reprise på tv.

- Det er ikke nødvendig. Jeg så nøyaktig hva som skjedde, hevder han. Tv-bildene viser imidlertid at dommer Jonny Ditlefsen fattet en riktig avgjørelse. Og når Lyn-treneren også får sett det, beklager han overfor dommeren - via VG.

Trekke pusten først
- Men når det er sagt, så ser det ut som straffe. Og dommeren skal dømme ut fra det han ser. Det var ikke straffe, men det kan ikke dommeren ha sett, sier Berg.

Jonny Ditlefsen innrømmer at han ikke er så veldig begeistret for Bergs raseriutbrudd, men at han er fornøyd med Bergs beklagelse.

- Både vi dommere, spillere og trenere kan ha godt av å ta noen magedrag før vi uttaler oss, sier Ditlefsen til avisen. Dommertrioen kommer ikke til å rapportere Bergs utbrudd til NFF.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere