*Nettavisen* Sport.

Berg skuffet over seg selv

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Etter en festforestilling av en cupfinale satt Runar Berg igjen i garderoben som taper. - Jeg hadde håpet å spille bedre, sukket han.

09.11.03 19:00

BODØ/GLIMT - ROSENBORG 1-3: Duellen mellom brødrene Ørjan og Runar Berg gikk i førstnevntes favør, til Glimt-veteranens store skuffelse. Mens jubelen sto i taket i venstre garderobe, var det stille i den høyre.

Seieren var innen rekkevidde, ikke minst da Stig Johansen med en mesterlig stuss sendte Glimt i ledelsen 28 minutter inn i festforestillingen.

- Sjansen var der
Men Frode Johnsen utlignet med en kontant halvvolley sju minutter senere, og Jan Gunnar Solli stjal showet i ekstraomgangene. Sjansen var der, men glapp, følte Runar Berg.

- Dette er en av få 1-3-kamper hvor jeg føler at vi hadde en sjanse. Selv etter 1-2-målet følte jeg at sjansen var der, sa Berg til TV 2 Nettavisen.

Berg var imidlertid ikke fornøyd med egen innsats.

- Jeg syns vi gjør en bra match. Men personlig hadde jeg håpet å spille bedre. Jeg følte ikke at jeg klarte å bidra så mye offensivt. Det kom seg litt i andre omgang, men så ble jeg fryktelig sliten mot slutten, oppsummerte Berg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag