RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bergdølmo føler seg lurt

Sist oppdatert:
André Bergdølmo føler seg lurt av Trond Sollieds agent Harald Suain.

André Bergdølmo gikk i sju måneder og lurte på hvor fotballfremtiden hans lå. Han ventet bare på en tilbakemelding på hvor Trond Sollied skulle bli trener.

- Det startet i februar. Da ringte Suain og sa at Sollied ville ha meg til Club Brugge. Jeg syntes det hørtes bra ut, jeg har alltid villet spille under Trond Sollied igjen, som jeg gjorde i Rosenborg, forteller han til VG.

Fant sted å bo
Men etter hvert ble det klart at Sollied ikke ville fortsette i den belgiske storklubben. Neste gang Bergdølmo hørte fra Suain, var ukrainske Shakhtar Donetsk den heteste klubben. Før Olympiacos kom på banen.

- Jeg sa nei til Lillestrøms gode pakke. Jeg ba agenter droppe interessen fra klubber som Utrecht og Duisburg - og til slutt sa jeg også nei til FC København. Suain var stadig på tråden for å forsikre meg om at det ble Olympiacos. Han hadde til og med sett ut et område der familien og jeg kunne bo, forteller landslagsbacken.

Kontaktet Lillejord
Etter dette hørte han ikke mer fra Suain, og etter hvert som tiden gikk fikk han kalde føtter og ringte agent Stig Lillejord som ordnet ny kontakt med FC København, som ble hans nye arbeidsgiver.

Suain liker dårlig kritikken fra Bergdølmo.

- Jeg føler absolutt ikke at jeg har lurt André her. Det synd at han går ut i mediene med en slik sak som kunne vært løst ved en prat med tre voksne herrer: Sollied, han og meg, sier agenten, som hevder det var presidenten i Olympiacos som nektet Sollied å hente Bergdølmo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere