Sheffield United har rykket ned fra Premier League, noe som betyr at det trolig vil bli mange spekulasjoner rundt framtiden til Sander Berge i tiden som kommer.

Den norske midtbanespilleren kobles stadig med andre klubber i Premier League og Arsenal skal være en av klubbene som følger situasjonen hans nøye.

Nettstedet Football.London hevder også at Berge skal være interessert i en overgang til londonklubben, spesielt om Martin Ødegaard blir værende der.

La ut bilde sammen med Ødegaard

Real Madrid-proffen har vært utlånt til nettopp Arsenal siden januar i år og han har i flere intervjuer ikke utelukket at en permanent overgang kan være aktuelt.

LES OGSÅ: Ferguson forundret over Dele Alli: - Vet ikke hva som skjedde der

Da Berge nylig la ut en bilde av at han var ute på restaurant og spiste med Ødegaard, blusset ryktene om en overgang til Arsenal opp igjen for hans del.

23-åringen delte bildet på Instagram stories mandag kveld.

Ifølge The Sun skal mange Arsenal-fans ha fått med seg bildet, noe som førte til ivrige diskusjoner i sosiale medier rundt en overgang for nordmannen.

- Ødegaard og Sander Berge diskuterer hvor de skal spille neste sesong, var en av kommentarene på bildet som har vakt oppsikt på balløya.

Det hevdes at Berge har en utkjøpsklausul på rundt 35 millioner pund i kontrakten med Sheffield United, noe som er overkommelig for flere store klubber.

Nordmannen har tidligere blitt koblet med både Liverpool og Tottenham, men Arsenal kan altså også bli neste stoppested for landslagsspilleren.

Hevder Arsenal kom med bud

Berge ble hentet til Sheffield United fra Genk i Belgia for 22 millioner pund i januar 2020. Denne sesongen har han kun fått 15 kamper i Premier League.

LES OGSÅ: Arsenal vil ha samtaler med Real Madrid om Ødegaard

23-åringen har slitt med en lårskade siden desember og var først tilbake i spill tidligere i mai - i en kamp der hans United tapte 4-0 mot Tottenham.

Football.London har tidligere skrevet at Arsenal skal ha forsøkt seg med et bud på 17,2 millioner pund for Berge, men at Sheffield United ønsker 35 millioner pund.

LES OGSÅ: Solskjærs keepervalg vekker oppsikt i England

Berge har tidligere spilt for klubber som Asker og Vålerenga i Norge og står bokført med 24 landskamper og ett mål for det norske landslaget.

Når det gjelder Martin Ødegaard så er det fortsatt høyst usikkert om han blir værende i England og i spanske medier hevdes det at Real Madrid ønsker ham tilbake før neste sesong.