Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bergen Flyers vil ha Myhre

Foto: Morten F. Holm/Scanpix
Sist oppdatert:
Geir Myhre er ett av navnene Bergen Flyers vurderer som trener i klubben neste sesong.

Håkan Nygren kommer til Bergen fredag, og skal styre Flyers fra trenerbenken ut denne sesongen. Målet er å redde plassen i eliteserien.

Men hvem skal trene klubben neste sesong?

- Det er ikke avklart ennå. Vi får se hvilken jobb Håkan gjør. Vi er veldig glade for at han kommer nå og skal hjelpe oss gjennom kvalifiseringen, sier daglig leder Dag Martin Børhaug til TV 2 Nettavisen.

Geir Myhre er ett av navnene klubben vurderer å sende et tilbud til.

- Vi kan ikke utelukke det heller, smiler Børhaug. Bergen Flyers har ambisjoner om å bygge seg opp til en toppklubb, stein for stein. Det vil kreve større økonomiske muskler og flere sportslige profiler.

- Jeg kommer akkurat fra et møte nå, hvor vi la strategien for neste sesong. Når Martin Andresen kommer til Brann, må vi følge opp i Flyers også, ler han.

- Skal vi drive med publikumsidrett i Bergen, bør vi ha ambisjoner om å være blant de tre beste lagene. Og med en utlendingskvote på ti spillere, må vi også ha noen gode norske forsterkninger, sier Børhaug og nevner Anders Myrvold som et eksempel.

Han har vært på Hamar og sett nærmere på hvordan Storhamar driver, og opplevde den studieturen som svært nyttig. Flyers har en tøff utfordring i jobben med å komme gjennom årets sesong, men ser likevel optimistisk på fremtiden.

- Vi er ydmyke og bygger opp en klubb på nytt, på en måte. Vi jobber med å få med oss sponsorer. Hvis man bare kalkulerer med hjertet, og ikke med kalkulator, går det feil, konstaterer daglig leder i Bergen Flyers.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!