*Nettavisen* Sport.

Bergens-kjendis fikset RBK-fest

Radio 1-kjendis Arne Tvedt ordnet vorspiel til 1000 feststemte RBK-supportere.

18.10.06 19:28

Utestedet Era har tatt på seg ansvaret med å holde vorspiel for gullstemte Rosenborg-supportere. Det var Radio 1-kjendis i Bergen Arne Tvedt som fikset festen etter å ha fått en henvendelse fra Radio 1 Trondheim. De hadde bestemt seg for å hjelpe Kjernen med å finne vorspiel i Bergen etter at RBK-supporterne hadde fått mange avslag fra utelivet i Bergen.

- Jeg er glad for at det var så mange velvillige bergensere som ville hjelpe oss. Etter at saken ble kjent i media har vi fått en drøss med henvendelser, sier Johan Inge Korsgat, leder for Kjernen til iBergen.no.

Selv er bergenser Tvedt glad for å kunne hjelpe til.

- En kollega (Bjørn Skjæran) av meg i Trondheim og sippet på telefonen, klart jeg måtte hjelpe. Det var en telefon så var det i boks. Jeg er glad det ordnet seg, sier Tvedt som hevder ikke å være noen Judas.

- Jeg tenkte at det var bedre å samle alle på ett sted, slik at ingen av dem forvillet seg inn på Fotballpuben. Da kunne det jo blitt virkelig bråk, forteller Tvedt til iBergen.no.

Selv om han nå har hjulpet erkefienden fastholder han at det er Brann som er favorittene han til å vinne søndag og gå helt til topps ved endelig opptelling.

- Denne gangen er det ikke noe problem – heia Brann. Det var verre da Liverpool var på besøk¿

- Da håper du på..?

- Jeg ventet til å se hvem som vant. Jeg holder bare med lag som vinner, sier Tvedt og ler.

Etter å ha hjulpet trønderne fikk han for øvrig tilbud om middag som takk for tilbudet. Så i ettermiddag blir vestlandsks raspeballer og kefir byttet ut med trøndersodd og Munkholm.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.