Gå til sidens hovedinnhold

Bergens-kjøpmenn betaler for Soma

To forretningsmenn fronter investorgruppen som har lagt penger på bordet for at Brann kunne sikre seg Ragnvald Soma. Nyervervelsen signerte i ettermiddag.

Brødrene Eivind og Preben Madsen er innehavere av to Rema 1000-butikker i Bergen. De to julenissene stilte sammen med Soma og Christian Kalvenes på en pressekonferanse på Brann Stadion dagen før dagen.

- Vi gjør dette fordi vi er glade i Bergen og Brann, og fordi vi har tro på det Mons Ivar Mjelde og Per-Ove Ludvigsen jobber med her på Stadion, sier de to bødrene til Brann.no.

De to har imidlertid en baktanke med julegaven til Brann. Selges Soma videre skal investorene ha deler av overgangssummen.

- Dersom han selges, ligger det en fordelingsnøkkel til hvordan salgssummen skal foredeles, bekrefter investorene.

Ragnvald Soma var glad for at de siste formalitetene ble unnagjort, etter dager og uker med med mye støy og spekulasjoner rundt overgangen fra kriserammede Bryne.

- Jeg har ambisjoner om å spille i utlandet igjen, men lover å gi 100 prosent for Brann så lenge jeg er her, sier den tidligere West Ham-proffen.

Også Christian Kalvenes satte sin signatur på avtalen med Brann i dag. Forsvarsspilleren veder hjem til Bergen etter flere vellykkede sesonger i Sogndal. De to nykommerne får sitt første møte med resten av spillerne når treningen starter opp igjen 5. januar.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter