RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: HEIKO JUNGE/SCANPIX)

Berger: - Frustrerende

Sist oppdatert:
Motgangen fortsetter for Lars Berger(28). I dag ble det fem bom.

RUHPOLDING (Nettavisen): Lesja-gutten har ikke gått et verdenscuprenn siden Kontiolahti 2. desember. Mens flere av de norske løperne har levert varene ute i Europa, har Berger måtte ta til takke med europa- og norgescup. Der har han gjort sine saker veldig bra. Det var også grunnen til at han fikk sjansen igjen på dagens sprint.

Under pari
Men det ble langt fra noen opptur: To bom på liggende og tre på stående resulterte i en skuffende 30.-plass - nesten to minutter bak tyske Michael Greis. Bjørndalen ble beste norske på 5.-plass - 11 sekunder bak pallen.

- Dette var ikke som jeg hadde forventet. Dårlig skyting, sier en ordknapp Berger etter målgang.

Han har vært utilgjengelig for pressen i flere uker for å ha full fokus på trening og konkurranser. I dag var dagen da han måtte og skulle prestere. Slik gikk det ikke.

VM i fare
Mandag offentliggjøres troppen til VM i Östersund. Det er svært sannsynlig at Lars Bergers navn ikke står på listen. Denne sesongen har han følgende resultater: 41.-, 47.-, 26. – og 30.-plass.

- Klart jeg er skuffet. Jeg har kniven på strupen, og vet at jeg må prestere. Jeg får gjøre et god løp i morgen (jaktstart). Uansett kommer det flere vintre, sier smilende.

Han innrømmer at det psykiske presset spilte inn.

- Ja, det tror jeg nok. Det er ikke bare enkelt.

Andre norske plasseringer: Rune Brattsveen (11), Emil Hegle Svendsen (15), Frode Andresen (25), Halvard Hanevold (26) og Stian Eckhoff (44).

Les flere skisaker i Nettavisens vintersportsmagasin

Sjekk de siste sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere