Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berger-bom kostet pallplass

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Neuner tok populær sprintseier i sitt siste mesterskap.

Tyske Magdalena Neuner innfridde favorittstempelet på VM-sprinten i Ruhpolding lørdag. Superstjernen går sitt siste mesterskap allerede i en alder av 25 år.

Hun har nådd alle sine mål og ønsker å legge. Men først vil hun avslutte med stil på hjemmebane. Og Neuner innfridde til gangns i det første individuelle VM-rennet.

Publikumsyndlingen skjøt feilfritt og gikk raskere enn sølvvinner Darja Domratsjeva, en konkurrent som normalt er blant de beste i langrennssporet.

Neuner vant til slutt med overbevisende 15 sekunder ned til hviterussiske Domratsjeva. Vita Semerenko fra Ukraina tok bronsemedaljen.

- Jeg har jobbet vedlig hardt for dette. Det var ikke noe press som preget meg. Jeg hadde det moro der ute og det tror jeg dere så, strålte vinneren i et intervju med NRK.

De fem øverste på resultatlista kom seg i mål uten bomskudd. Tora Berger fulgte som nummer seks med én bom.

Berger var tydelig skuffet da hun snakket med NRK etter målgang. Lesja-skiskytteren valgte likevel å se framover mot de kommende øvelsene i VM.

- Nå gleder jeg meg til jakstarten og det å gå stafett med de andre jentene. Det at vi har så mange gode jenter på laget har jeg ventet på i mange år, sa Berger til NRK.

- Skuffelsen etter dette er jeg egentlig ferdig med nå.

Elise Ringen ble nest beste norske på 14.-plass. Synnøve Solemdal og Bente Landheim endte helt nede på 32. og 46.-plass henholdsvis.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!