RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berger dropper OL-langrenn

Sist oppdatert:
Etter fiaskoen i Nove Mesto på nyttårsaften har Lars Berger langt på vei gitt opp håpet om OL-langrenn.

- Nå gir jeg blaffen i langrenn. Blir jeg tatt ut på skjønn er det bonus for meg. Nå er det full fokus på skiskyting for min del, og det er kanskje like greit slik at det blir mindre å bry seg om, sier Lars Berger til Gudbrandsdølen Dagningen.

Berger, som gikk på det norske gullaget i stafetten i ski-VM i Oberstdorf i fjor, skuffet stort og ble bare nummer 51 på 15-kilometeren i Nove Mesto.

- Jeg er totalt ute av form, men aner ikke hvorfor. Det var mange divisjoner under det som trengs for å kvalifisere seg til langrenn i OL, sier Berger

Landslagstrener Krister Sørgård har imidlertid ikke avskrevet Berger.

- Vi vet fra før han kan ha kapasitet til å skøyte seg inn på en seierspall, men nå vet jeg ikke hva vi gjør. Det kan bli aktuelt å forlange at han prioriterer å gå tremila i Val di Fiemme om to uker, for å vise hvor god han kan være, sier Sørgård til Aftenposten.

Rennet kolliderer med verdenscupen i skiskyting i Ruhpolding, der Berger helst bør være på plass og bekrefte god form for å bli tatt ut til OL i sin hovedidrett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere