RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berger utenfor pallen

Foto: Christof Stache / Afp
Tora Berger kom på sjetteplass.

Anais Bescond gikk inn til fransk skiskyttertriumf på kvinnenes verdenscupsprint i italienske Antholz torsdag. Tora Berger ble nummer seks.

Det var Besconds første pallplassering i verdenscupen. Hun vant 6,7 sekunder foran tyske Andrea Henkel, mens det var ytterligere 3,4 ned til treer Darja Domratsjeva fra Hviterussland.

Berger gikk sterkt på sisterunden, men det var flere som var raskere enn Dombås-løperen på torsdagens 7,5 kilometer i den italienske høyden. 32-åringen måtte ta en strafferunde etter ståendeskytingen. Hun var 2,4 sekunder bak pallen.

Fanny Welle-Strand Horn var sist ut i løypa og imponerte med ti treff av ti mulige. Men i langrennet gikk hun for trått og ble nest best av de norske på ellevteplass. Hun var 35,5 sekunder bak Bescond.

Ann Kristin Flatland ble nummer 13 etter to bom. På plassen bak endte Tiril Eckhoff, som måtte ut i to strafferunder etter ståendeskytingen.

For Synnøve Solemdal ble det en 29.-plass. Også hun hadde to bom. Elise Ringen ble nummer 51.

Kvinnenes jaktstart går lørdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere