RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(scanpix)

Berger vant med tre bom

Sist oppdatert:
Lars Berger skjøt tre bom på sprinten, men fosset forbi alt og alle i sporet og vant. Det var også plass til en annen nordmann på seierspallen.

Lars Berger ble nummer fire på årets første sprint i finske Kontiolahti, og fulgte opp med en enda bedre plassering i Hochfilzen. Som i Finland fikk han tre bom på standplass, men med en rakettfart av de sjeldne, sørget han for nok en norsk seier.

Halvard Hanevold ble nummer tre. Ole Einar Bjørndalen hadde like mange bom som Berger, men ble slått kraftig i sporet. Han endte et halvt minutt bak, på åttendeplass.

Forventer mye av Berger
- En kjempeprestasjon av Lars. Han er vel født i 79, og holder han seg stabilt fremover kan vi forvente mye gode resultater av ham fremover. Jeg er strålende fornøyd med det han presterte, sier Arne Idland til TV 2 Nettavisen på vei til blomsterseremonien.

- Når det er sagt, er jeg også veldig fornøyd med de andre på laget i dag. Halvard Hanevold gledet meg også spesielt, sier han.

- Mener du Lars Berger kan ta opp arven etter Ole E. Bjørndalen på sikt?

- Ja det har jeg tro på. Men det blir ingen lett oppgave. Ole Einar Bjørndalen har jo holdt seg stabilt god i mange år på rad nå, og vil være med i toppen fremover også. Men Lars Berger er som sagt bare 24 år, og med stabil trening kommer han til å får gode resultater fremover.

- Det lover veldig bra at de unge gjorde det bra i dag, legger han til.

PS! Frode Andresen skjøt seg fullstendig bort på liggende, og pådro seg hele fire strafferunder. Da hjalp det lite med feilfri skyting på stående.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere