Gå til sidens hovedinnhold

Bergerud garanterer Romøren jobb

Bjørn Einar Romøren har fått garanti om jobb etter at siste telemarknedslag er satt.

HOLMENKOLLEN (Nettavisen): Romøren har inngått en sponsoravtale med bemanningsselskapet Proffice. Det sikrer Romøren midler til å satse for fullt også neste sesong.

Og han er garantert en jobb etter at hoppkarrieren er over.

- Jeg har sjelden hatt det så bra som nå. Jeg skal lære av det som skjedde forrige uke, men dette gir meg en enorm trygghet i videre karriere og liv, sier Romøren.

- Jeg skal snu dette til noe positivt, og håper jeg kommer styrket ut av det som har skjedd, legger han til.

Tar utdanning
Den gamle storhopperen Per Bergerud er nå administrerende direktør i Proffice, og kommer til å bli en mentor for Romøren og vil guide ham til rette karrierevalg.

- Vi satser på Bjørn Einar Romøren fordi han er en eksepsjonelt god skihopper, og fordi han tar en god utdanning som sikrer ham en videre karriere også etter at han legger hoppskiene på hylla, sier Per Bergerud.

Bjørn Einar Romøren har en tøff uke bak seg etter det famøse prøvehoppet i den nye Holmenkoll-bakken. Romøren har gråtkvalt beklaget at det ble han som gjorde det første hoppet i den nye bakken, og således tok vekk noe av glansen fra Anette Sagens offisielle førstehopp.

Feil å hoppe
Romøeren ble også utestengt fra denne ukens verdenscuprenn i Finland på grunn av saken.

Avtalen mellom Romøren og Proffice og Romøren var påtenkt før hoppingen i Kollen.

- Det var feil av Bjørn Einar å hoppe forrige uke, men jeg har kjent i mange år, og vet hva han står for, sier Bergerud, som ble verdensmester i stor bakke i Seefeld-VM i 1985.

Reklame

8 kupp du gjør i Nettavisens nettbutikk nå

Kommentarer til denne saken