RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berget poeng på overtid

Foto: SCANPIX/EPA/Owen Humphreys
Sist oppdatert:
Stern Jones berget dagen for et Birmingham-lag som burde tatt alle tre poengene i dagens kamp.

Birmingham kom tilbake med en sen utligning mot Newcastle, i en severdig og fartsfylt kamp, til tross for dårlige baneforhold.

Utlignet på overtid
Stern John utlignet på overtid, da han styrte en frispark fra Cunningham videre i mål.

Birmingham dominerte det meste av kampen, men det var imidlertid Newcastle som noe ufortjent tok ledelsen da Gary Speed fyrte av et fantastisk skudd fra om lag 30 meter og inn i høyre hjørne.

Birmingham presset etter scoringen Newcastle kraftig på defensiven, og både Forssell og Morrison kunne utlignet for Birmingham før pause.

Birmingham-press
2. omgang åpnet som første sluttet. Birmingham opprettholdt presset, og Newcastle hadde nok med å forsvare seg. Hughes traff stolpen fra seks meters hold, etter et nydelig forarbeid av Morrison.

Også Damien Johnsen og Forssell hadde fine muligheter til å snu kampen til Birminghams fordel, men Shay Given i Newcastle-buret hadde en god dag på jobben.

Newcastle produserte få sjanser i en kamp preget av tøft, men fair spill. Alan Shearer kom nærmest for bortelaget, da han headet et frispark fra Robert like til side for Taylor i Birmingham-målet.

Utligningen på overtid var i høyeste grad fortjent, men Birmingham sliter fortsatt med effektiviteten foran mål. Laget produserer nok sjanser til å vinne kamper, men det blir litt for mye stang-ut for Steve Bruces mannskap om dagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere