Bergh tapte foran UFC-sjefen

HER RYKER FOTEN: Antonio Trocoli traff albuen til Kenneth Bergh tidlig i kampen og pådro seg et brudd i foten.

HER RYKER FOTEN: Antonio Trocoli traff albuen til Kenneth Bergh tidlig i kampen og pådro seg et brudd i foten.

Antonio Trocoli knakk foten tidlig i kampen, men justerte kampplanen og beseiret Kenneth Bergh foran UFC-president Dana White, som ønsket brasilianeren velkommen til UFC.

11.07.19 09:49

Det gikk ikke veien for Oslo-fighteren Kenneth Bergh da han deltok på Dana White's Tuesday Night Contender Series natt til onsdag.

Nordmannen hadde muligheten til å sikre seg en UFC-kontrakt dersom han leverte en god prestasjon foran UFC-president Dana White, men Bergh måtte gi tapt for Antonio Trocoli.

Brasilianeren vant kampen på submission 3.57 ut i første runde etter å ha tatt Bergh ned og sikret seg dermed en kontrakt med verdens største MMA-organisasjon.

Brudd i foten

Dette til tross for at han pådro seg et brudd i foten allerede fem sekunder ut i kampen, da han traff albuen til Kenneth Bergh med et spark.

UFC-president Dana White la ikke skjul på at han var imponert over hvordan brasilianeren taklet motgangen tidlig i kampen.

- Jeg liker alt med den gutten. Han er allsidig, presonligheten hans er rå og når han knekker foten lager han ingen grimaser eller viser tegn på smerte, han halter ikke engang. Han bare marsjerer videre framover og fortsetter å ødelegge. Velkommen til UFC, Antonio, sa White da han delte ut kontrakter etter stevnet.

BRUDD: Antonio Trocoli knakk trolig foten tidlig i møtet med Kenneth Bergh.

- Måtte justere

Også tidligere mellomvektmester i UFC, Michael Bisping, som kommenterte nattens stevne var imponert over Trocolis opptreden etter bruddet i foten.

- Det gjør dette så imponerende, fordi han måtte justere underveis. Han treffer albuen, og det gjør vondt. Han ville stå, men han brakk foten og gikk for plan b, sa Bisping

Bergh var bookmakernes favoritt før tirsdagens kamp i Las Vegas, men Trocoli er ikke overrasket over utfallet.

- Jeg trener med de beste i Bahia i Brasil. Der er det ti stykker på hans størrelse, så jeg visste at han ikke kom til å bli noe problem for meg. Jeg knakk foten tidlig i kampen, så jeg måtte justere kampplanen min, og jeg stoler på min jiu-jitsu. Det var det første sparket i kampen, som han forsvarte med albuen. Jeg kjente at den knakk med en gang, og jeg måtte endre kampplan, sa Trocoli etter triumfen.

IMPONERTE SJEFENE: UFC-matchmakerne Mick Maynard og Sean Shelby på hver sin side av den mektige UFC-presidenten Dana White. Her lar de seg imponere av Antonio Trocoli, som fikk Kenneth Bergh til å klappe ut. Foto: UFC Fightpass.


ESPN-journalist Marc Raimondi var blant de som gispet da han så kulen på Trocolis fot etter kampen:

Fem fikk UFC-kontrakt

For første gang i Dana White's Tuesday Night Contender Series' historie, delte UFC-presidenten ut fem UFC-kontrakter tirsdag.

Jonathan Pearce, Maki Pitolo, Hunter Azure, Antonio Trocoli og Joe Solecki sikret seg alle kontrakter med verdens største MMA-organisasjon etter sine respektive seire.

Kenneth Bergh gikk på sitt første offisielle tap i sin profesjonelle MMA-karriere natt til onsdag. Han står totalt med seks seirer og ett tap.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.