RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bergkamps siste på Highbury?

Dennis Bergkamp advarer om at kveldens kamp mot Everton kan være hans siste for Arsenal på Highbury.

Veteranspissens kontrakt med London-klubben går ut til sommeren, men til tross for at han har signalisert ønsker om å fortsette i Arsenal, drøyer det med forhandlingene.

Irritert
Nå innrømmer nederlenderen at han er frustrert over situasjonen, og advarer om at kveldens kamp kan bli hans siste på hjemmebanen til Arsenal.

- Det kan være min siste kamp på Highbury, ettersom vi ennå ikke har satt oss ned for å diskutere fremtiden. Jeg er litt irritert over tingenes tilstand, sier Bergkamp til The Evening Standard.

- Det virker som om det samme skjer hver sesong, og det er frustrerende. Jeg sa allerede i november at jeg ønsket å fortsette, og har ikke forandre mening siden den gang.

Vanskelig situasjon
- Av en eller annen grunn ønsker de bestandig å vente til i siste liten. Kanskje de først ønsker å se hvilke andre spillere som dukker opp eller hva som skjer hvis jeg ombestemmer meg. Det er en vanskelig situasjon for meg, innrømmer han.

- Jeg er en profesjonell fotballspiller, men jeg er også far til fire barn. Da er det viktig å vite hva fremtiden bringer. Det er kanskje én av de tingene klubben ikke er spesielt god på. Jeg vil gjerne understreke at jeg har hatt svært mange positive opplevelser i klubben, og at jeg trives svært godt her. Det eneste negative er slike ting som dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere