RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bergkamps verdige avslutning

(scanpix)
Sist oppdatert:
Vieira med genial pasning – Bergkamps skotupp – mål. Hørt det før? Nå har du kanskje hørt det for siste gang.

BIRMINGHAM – ARSENAL 2-1: Han har muligens rukket å bli 36, og sannsynligvis spilte han sin siste Premier League-kamp borte mot Birmingham - kanskje sin siste for Arsenal i det hele tatt: Både skadeforfulgte Thierry Henry og Jose Antonio Reyes ligger an til å bli friskmeldte før FA Cup-finalekampen mot Manchester United kommende helg, og dermed ligger det an til at Bergkamp må bivåne det meste av moroa fra sidelinja.

Mot Birmingham var han imidlertid som så mange ganger tidligere midt i begivenhetenes sentrum, og avsluttet (sannsynligvis!) en strålende Premier League-karriere med en iskald scoring bare sekunder før full tid. Det var nederlenderens 85. scoring i den gjeveste ligaen i verden, og hans åttende for sesongen.

Positiv Wenger
Til tross for Arsenals gode form på slutten av sesongen (fem strake seire før oppgjøret mot Birmingham) så var Bergkamps scoring ikke nok til å sikre poeng. En genial scoring av Emile Heskey (ja, han) i sluttsekundene sikret 2-1 og hjemmeseier, men manager Arsene Wenger deppet ikke av den grunn.

- Forhåpentligvis kan resultatet vekke oss. Defensivt var vi svake i dag og slapp inn to svært billige mål, men vi fikk oss en skikkelig økt og heldigvis ingen skader før kommende helgs FA Cup-finale

Arsenal endte på andreplass hele 12 poeng bak Chelsea, men kan glede seg over at de ikke har vært dårligere enn nummer to i Premier League i noen av de siste åtte års Premier League-sesonger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere