LEICESTER - TOTTENHAM 2-3:

Det så lenge ut til at Leicester skulle komme seirende ut av møtet med Tottenham, men så dukket Steven Bergwijn opp.

Innbytteren hadde bare vært på banen i litt over ti minutter da han utlignet fem minutter på overtid. To minutter senere satte han inn sitt andre, og med det var det 3-2 til Tottenham.

- Noe villere har jeg ikke sett på lenge! Antonio Contes vinnermentalitet ser virkelig ut til å smitte over på dette Tottenham-laget, ropte kommentator Endre Olav Osnes da Bergwijn satte inn sitt andre for dagen.

Harry Kane, som scoret Tottenhams første mål, var høyt oppe da han ble intervjuet etter kampslutt.

- For en berg- og dalbane av følelser det var. Alt i alt fortjente vi seieren, vi var det beste laget. Det var skuffende å havne under med 2-1, men vi skapte mange sjanser. Vi ga aldri opp, og Stevey kom inn og utgjorde forskjellen. Å score to mål på den måten - det er den typen kamper du aldri glemmer, sa Kane.

Conte-suksess

Kampen var bare én i rekken av flere gode kamper siden Antonio Conte ble ansatt. På de ni kampene siden ansettelsen har de fortsatt til gode å tape, og står med seks seire og tre uavgjort.

Tottenham tok med det et stort steg mot Champions League-fotball neste sesong. De står nå på 36 poeng – kun ett poeng bak West Ham på fjerdeplass, og det med tre kamper mindre spilt.

Tredjeplassen er også innen rekkevidde for Contes menn, som har hele fire kamper mindre spilt enn Chelsea. Hvis de liljehvite vinner tre av de fire hengekampene vil de ha flere poeng enn sin bynabo.

– En hel startellever på benken

I en tid hvor Premier League-kamper blir utsatt stadig vekk var kanskje mange sjokkert over å se at kveldens kamp ble gjennomført, til tross for at Leicester hadde hele elleve utilgjengelige førstelagsspillere før kampen.

– Leicester har jo en hel startellever på benken. En ganske god startellever og, uttalte kommentator Endre Olav Osnes før kampen.

Flere av Leicesters viktigste spillere var blant de utilgjengelige spillerne, deriblant toppscorer Jamie Vardy, Wilfred Ndidi, Jonny Evans, Wesley Fofana og Ricardo Periera.

Tottenham hadde også noen skadeproblemer før kampen, og manglet midtstopperne Eric Dier og Christian Romero, i tillegg til Heung-Min Son.

Milepæl for Kane

I mot spillets gang utnyttet Patson Daka et øyeblikks kaos i Tottenham-forsvaret, og sendte Leicester i føringen etter 24 minutter.

Harry Kane misset flere store målsjanser tidlig, men etter 39 minutter var han iskald da han vendte bort Jannik Vestergaard og satte inn 1-1 – hans 250. klubbmål i karrieren.

– Det er bare å gratulere Harry Kane! En av Englands fremste målscorere gjennom tidene. Det er han allerede, og det er lenge igjen av karrieren hans, utbrøt kommentator Endre Olav Osnes etter scoringen.

Jubelen varte ikke lenge for Kane, ettersom James Maddison økte til 2-1 etter flott kombinasjonsspill med Harvey Barnes. Da var det spilt 76 minutter.

Maddison har vært i kanonform i det siste, og står med fire mål og tre målgivende på de siste seks seriekampene.

Steven Bergwijn reddet Tottenham med to raske mål på overtid.