Brann bekrefter i en pressemelding at Berisha har signert for Viking.

25-åringen har den siste tiden gjort det klart at han ønsket å signere for klubben fra Stavanger, men klubbene slet i en periode om å bli enige om en overgangsavtale.

Etter flere runder med forhandlinger får nå Berisha ønsket sitt oppfylt.

– Etter lange forhandlinger med Viking ble vi enig om en overgangssum som vi er godt fornøyd med. Veton signerte en lang kontrakt med Brann da han kom i fjor, og da er det spesielt at han ga så sterkt uttrykk for at han ville spille et annet sted. Vi må ha spillere som virkelig ønsker å spille for Brann. For oss har det vært viktig å få til en avtale som er god for Brann og det har vi fått til, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt til klubbens egen hjemmeside.

SILLY SEASON: VI FØLGER OVERGANGSVINDUET LIVE!

Hadde tre år igjen av avtalen med Brann

Viking skal ha vært interessert i å hente Berisha allerede før 2019-sesongen, men klubben hadde den gangen ikke de nødvendige midlene til å hente angriperen.

I stedet var det Brann som kjøpte Berisha fra østerrikske Rapid Wien. Egersunderen signerte den gangen en fireårsavtale med bergenserne.

25-åringen ble imidlertid aldri noen hit i Brann hvor det kun ble fire mål på 27 kamper forrige sesong.

Ville til Viking

I løpet av vinterpausen gjorde han det klart overfor Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad at han ønsket å forlate Brann til fordel for Viking.

LES OGSÅ: Debatten skapte voldsomt rabalder i Norge. Nå smeller det fra danskene

Klubben fra Stavanger har fått et økonomisk løft det siste året etter en vellykket sesong med blant annet cupgull. Nylig solgte de også Kristian Thorstvedt til belgiske Genk.

Det har gjort at Viking nå etter flere runder med forhandlinger har lykkes med å bli enige om en overgangsavtale for Berisha.

Viking møter Kristiansund i første seriekamp 1. april.