RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Juan Mabromata / AFP / NTB scanpix

Bernard besøker Sjakhtar Donetsk

Men brasilianeren hevder han ikke er enig med klubben.

Den brasilianske landslagsspilleren Bernard har de siste ukene være koblet til en rekke Premier League-klubber, samt ukrainske Sjakhtar Donetsk.

Liverpool, Arsenal og Tottenham skal være blant klubbene som har vist interesse for brasilianeren, men nå ser det ut til at det er Shakhtar som leder an kampen om 20-åringens signatur.

Besøker Shaktar
Bernard er denne uken nemlig på besøk hos den ukrainske klubben.

Men til TV Alterosa forteller han at han foreløpig ikke er enig med klubben om noen overgang.

- Det dreier seg bare om et besøk. Jeg skal ikke gjennomgå noen medisinsk sjekk. Ingenting er sikkert og jeg kommer ikke til å signere noen kontrakter, sier Bernard til TV-kanalen, ifølge Sky Sports.

- Jeg har gjort det klar til dem, at jeg kun reiser slik at jeg får se på fasilitetene deres, forklarer 20-åringen.

Tottenham-bud
Ifølge Sky Sports er det kun Shakhtar som har tilbudt Bernards nåværende arbeidsgiver, Atletico Mineiro, nok penger til at han får reise.

- Tottenham kom med et bud på 15,7 millioner pund for Bernard, men de trakk tilbudet, sier Atleticos klubbpresident Alexandre Kalil, ifølge Sky Sports.

Også Arsenal skal ha kontaktet klubben for å fortelle dem at de er interessert i spilleren. Men så langt har brasilianerne hørt lite fra Arsène Wenger.

- Arsenal fortalte oss at de kom til å legge inn et bud, men det har de aldri gjort. Så det vi står igjen med er et bud på 21,8 millioner pund fra Shakhtar, sier klubbpresidenten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere