RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bernier frykter langvarig skade

(FOTO: TOR RICHARDSEN/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Tromsø kan risikere å måtte klare seg uten sin midtbanemotor Patrice Bernier i flere kamper.

ALFHEIM STADION (TV2 Nettavisen): TROMSØ-ODD GRENLAND 0-0:

Som om ikke klubben hadde nok å bekymre seg over fra før av, kom det svært ubeleilig at Bernier måtte hinke av banen etter bare en drøy halvtimes spill mot Odd Grenland.

- En vond strekk. Det var rett og slett ikke mulig for meg å fortsette, og jeg er veldig usikker på hvor lang tid jeg trenger før jeg er klar til spill igjen. Det får jeg tidligst greie på i løpet av torsdag, sier Bernier til TV 2 Nettavisen.

Han er ikke veldig optimistisk. Kampene kommer tett, og det skal spilles seks serierunder i løpet av mai måned. Og laget som har karret til seg ett enslig poeng etter å ha møtt tilsynelatende overkommerlige Molde, Stabæk, Sandefjord, HamKam og Odd Grenland - skal nå etter tur møte medaljekandidatene Lyn (B), Rosenborg (H) og Brann (B).

- Selv om jeg har det vondt, er både jeg og resten av spillerne nødt til å holde fast på de positive tankene. Vi leverte en bra kamp mot Odd. Fortsetter laget slik, vil også poengene komme, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere