*Nettavisen* Sport.

Berntsen må opereres igjen

Foto: Thomas Gulbrandsen (TV 2 Nettavisen)

Lyn-kaptein Tommy Berntsen må gjennom en ny operasjon, og er dermed ferdig for sesongen. Steven Lustü er på bedringens vei.

Tommy Berntsen (32) la seg under kniven for sitt vonde kne i april, og gjorde comeback i juli. Etter halvannen kamp måtte imidlertid den rutinerte midtstopperen på ny ta en pause fra fotballen på grunn av kneet.

Siden den gang har han trent alternativt i påvente av at skaden skulle leges. Nå er det imidlertid klart at han må operere venstrekneet på nytt.

- Tommy Berntsen kommer trolig til å ha en kneoperasjon i løpet av høsten. Det innebærer at han nå ser frem mot sesongen 2007, sier Lyns fysioterapeut Geir Kåsene til TV 2 Nettavisen.

Berntsens faste stoppermakker de siste fire årene, danske Steven Lustü (35), sliter med ettervirkningene av en ryggskade han pådro seg tidligere i sommer. Plagene har forplantet seg til høyrefoten, som han har hatt problemer med å løfte på grunn av en nerve som har ligget i klem.

- Steven Lustü blir stadig bedre. Han jogger og trener forsiktig med ball. Det vil ta noen uker til før han er tilbake, men vi håper at han kan bidra mot slutten av sesongen, forteller Kåsene.

Lyn har også backene Henrik Dahl og Lars Kristian Eriksen ute med skader.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag