RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix

Berre ble helt i generalprøven

Sist oppdatert:
Vålerenga var sterkest i den siste kampen før alvoret starter.

SANDEFJORD - VÅLERENGA 0-2:

Morten Berre er blitt vant til å bøtte inn mål i bøtter og spann i Tippeligaen i løpet av den offensive spillerens lange karriere på det øverste nivået i Norge.

Til tross for at 34-åringen for lengst har blitt en veteran på fotballbanen, viste Vålerenga-spilleren på søndag at formen er inne foran 2010-sesongen.

Mot Sandefjord scoret Berre Vålerengas to mål i løpet av 13 minutter i den siste omgangen, og sørget for at Oslo-laget kan ta med seg en solid dose selvtillit tilbake til hovedstaden før neste helgs sesongåpning.

Vålerenga har imponert i vinterens treningskamper, spesielt 2-1-seieren borte mot Ståle Solbakkens FC København var en sterk forestilling av blåtrøyene fra Oslo øst.

Sandefjord har hatt problemer med å finne nettmaskene i vinter, noe som også ble bevist i søndagens oppgjør på Komplett.no Arena.

Vestfoldingene må produsere flere mål om de skal unngå nedrykksstriden i Tippeligaen - slik Nettavisen har tippet i vår forhåndsdekning av 2010-sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere