RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berre moro for Enga

Foto: Alf Ove Hansen (Scanpix)
Sist oppdatert:
BRYNE STADION (TV2 Nettavisen): Det ble berre moro for både Morten Berre og Vålerenga i den viktige bunnkampen på Jæren. Men det tok sin tid.

BRYNE - VÅLERENGA 3-4: Dette var kampen ingen av lagene hadde råd til å tape, og det bar den preg av. Avgjørelsen kom ikke før det var passert 90 minutter, og det var Morten Berre som ble den store helten.

- Overtidsmål i en så viktig kamp lar seg høre. Vi stod på hele veien, og vi ga aldri opp. Det betalte seg. I tillegg var det på tide at vi fikk marginene med oss, for det har de ikke vært i det siste, sier en bejublet Berre til TV 2 Nettavisen.

Berre er likevel en betinget optimist med tanke på om Vålerenga klarer å holde seg i eliten.

- Vi ligger fortsatt utsatt til, og har en jobb å gjøre, forklarer Berre mens klanen synger navnet hans så taket truer med å løfte seg.

Kampfakta og spillerbørs fra Bryne-Vålerenga.

Dobbel dos Santos

Den omskolerte backen Freddy dos Santos hadde og en fin dag på jobb i Enga-angrepet. Han utlignet Brynes ledelse to ganger. Først til 1-1 rett før pause, og så til 3-3 tjue minutter før slutt.

- Dette er det deiligste jeg har opplevd på lang tid. Slik som kampen utviklet seg, var vi fornøyde med uavgjort. Men da vi fikk det målet på overtid, var det helt ubeskrivelig, sier en smørblid dos Santos til TV2 Nettavisen.

Han er noe mer optimistisk med tanke på å holde seg i den øverste divisjonen enn Berre.

- Ingenting er avgjort, men dette var et viktig steg på veien, smiler en ekstatisk Freddy dos Santos.

Gamle superreserver

Veteranen Lars Bohinen kom inn for Vålerenga og bidro sterkt til seieren. Han scoret et vakkert og viktig mål bare sekunder etter at Bryne hadde tatt ledelsen 3-1.

- Det målet var viktig. Bryne trodde kampen var punktert, men ble redde etter den tidlige reduseringen. Nå skal vi ha to kamper igjen på Ullevaal, og dette bør vi klare, sier Bohinen til TV 2 Nettavisen.

Kjetil Rekdal satte seg selv inn kvarteret før slutt, og det gikk bedre enn mot Stabæk.

- Jeg har levd med press i tjue år, og jeg bryr meg ikke om hva pressen skriver. Etter Stabæk-kampen skrev de at jeg var midstopper, men det var jeg ikke. Denne seieren fortjente gutta etter en fantastisk innsats, men vi må ha minst tre poeng til for å klare oss, sier Kjetil Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Har troen

Pierre Gallo spilte en bra kamp, og han ga Bryne ledelsen både 2-1 og 3-1 før marerittet begynte. Situasjonen til Bryne er mørk, men ikke helsvart.

- Dette er noe av det verste jeg har opplevd på fotballbanen, men vi kan ikke gi opp. Vi må gjøre alt vi kan for kan for fansen, klubben og vår egen stolthet. På de neste tre kampene er det ni poeng som gjelder, sier Gallo til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere