Gå til sidens hovedinnhold

- Bertelsen blir Svenning-erstatter

Her er tirsdagens heteste overgangsrykter i Tippeligaen.

Høstsongen nærmer seg - og rykteflommen er i ferd med å ta seg opp igjen etter en rolig helg.

Her er tirsdagens rykter:

Les også: Sommerens norske overganger

Øyvind Svenning kan være på vei fra Viking til Randaberg i 3. divisjon, melder Rogalands Avis. Randaberg satser hardt, og har allerede sikret seg Bjarte Lunde Aarsheim fra Start.

Rogalands Avis skriver at Lillestrøms Shane Stefanutto kan bli Svennings erstatter i Viking, etter at Stefanutto har fått konkurranse om venstrebackplassen i LSK av Marius Johnsen. Ifølge Stavanger Aftenblad tyder imidlertid alt på at Fredrikstads Trond Erik Bertelsen blir hentet inn som Svenning-erstatter.

- Jeg har ikke hørt noe fra FFK om at de er i dialog med Viking angående meg, sier Bertelsen selv til Fredriksstad Blad.

Erik Huseklepp ønsker seg som kjent bort fra Brann for å få mer spilletid, men Viking-spiller blir han ikke. Det fastslår Vikings sportsdirektør Egil Østenstad overfor 100 % Fotball. SISTE: Huseklepp klar for Stabæk!

Landslagsbacken Jon Inge Høiland åpner for en retur til norsk fotball. Stabæk er interessert, melder NRK.

Trygve Åse Lunde vil bort fra Strømsgodset. Bryne og Adeccoligaen kan bli neste stopp for 21-åringen, skriver Drammens Tidende.

Keijo Huusko er lagt ut for salg, men foreløpig har ingen klubber meldt sin interesse. Det opplyser sportsdirektør Jostein Flo i Strømsgodset til Drammens Tidende. Kenneth Dokken er også til salgs, og skal være ønsket i Sogndal. Eidsvold Turn har fått lov til å snakke med Einar Kalsæg. Det pågår med andre ord en aldri så liten ryddesjau i Drammen.

Islandske Emil Hallfreðsson er på vei til Lyn, melder Tips.

Thiago Martins, Robbie Fowler, Yssouf Kone, David Nielsen og Andre Schei Lindbæk har alle vært nevnt som mulige løsninger på Vålerengas spisskrise. Foreløpig er ingen av dem klare for Oslo-klubben, men tirsdag melder i hvert fall Dagsavisen at klubben har 10-15 millioner kroner å bruke hvis den riktige spilleren dukker opp.

Jesper Mathisen er ikke på vei bort fra Start, men derimot på vei tilbake på fotballbanen. Matta jr. spilte sin første kamp på over et år da Start 2 møtte Os i 2. divisjon mandag ettermiddag, skriver fvn.no. Veien inn på A-laget virker likevel lang, etter at Ole Martin Årst mandag kveld ble klar for Kristiansand-klubben.

Har du hørt andre rykter? Tips oss på sportsweb@tv2.no

Hvilken spiller bør ditt lag kjøpe i sommer? Gi ditt råd!

Reklame

Quiz: Hva heter Mummitrollet på originalspråket?

Kommentarer til denne saken