WEST HAM - ARSENAL 0-3:

Det var topp mot bunn da Arsenal besøkte byrival West Ham på Boleyn Ground lørdag kveld.

Ryktene før kampen gikk på om Avram Grant skulle lede sitt West Ham for siste gang i hjemmeoppgjøret mot «The Gunners».

De ryktene forsvinner nok i hvert fall ikke etter et nytt sviende nederlag for londonklubben. Ryktene vil ha det til at klubbens eiere vil hente inn Martin O'Neill som erstatter for israeleren.

Walcott og van Persie
Arsenal hadde god kontroll i møtet med naborivalen og kampens første mål kom etter glitrende angrepsspill fra gjestene.

Theo Walcott fikk ballen på høyre og slo lavt inn i feltet. Samir Nasri hoppet frekt over ballen, som endte i føttene på Robin van Persie. Spissen banket den i nærmeste hjørne fra 10 meter.

Neste fulltreffer kom også etter godt samarbeid mellom van Persie og Walcott. Førstnevnte ble spilt opp på venstresiden i boksen og satt fart mot dødlinja, før han slo ballen inn 45 grader til Theo Walcott, som banket ballen opp i nettaket, i sin 100. seriekamp for «The Gunners».

Omsatte straffespark
Også etter pause skulle det bli nettsus for bortelaget, og nok en gang var det Robin van Persie som var sist på ballen før den gikk i mål.

Nykommer hos West Ham, Wayne Bridge imponerte ingen i London lørdag kveld, og etter 76 minutter så backen seg nødt til å legge Theo Walcott i bakken da han var på vei ut av 16-meteren.

Fra krittet var van Persie sikker da han plasserte ballen hardt til venstre for Robert Green i «Hammers»-buret.

Resultatet på Boleyn Ground betyr at Arsenal nå er oppe 43 poeng etter 22 kamper. Opp til serieleder Manchester City er det kun to poeng. De lyseblå har også én kamp mer spilt.

På andreplassen ligger også Manchester United med sine 44 poeng. Laget har tre kamper mindre spilt enn City og to mindre spilt enn Arsenal. Søndag møter de Spurs i London.

Sjekk siste sportsnytt her!