RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Besøksforbud for Myrvold

Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)
Sist oppdatert:
Torsdag ble ishockeyspilleren løslatt.

Det har vært et dramatisk døgn for Anders Myrvold. Onsdag brakte Rogalands Avis nyheten om at Myrvold har fått sparken i Stavanger Oilers – angivelig på grunn av rusproblemer.

Senere på dagen ble han pågrepet av politiet etter at han skal ha kommet med alvorlige trusler mot ledelsen i Stavanger Oilers.

Onsdag kveld satt han i avhør hos politiet, og Myrvold tilbrakte også natten i varetekt.

Torsdag ble han imidlertid løslatt.

- Han er nettopp løslatt og har et opplegg som venter ham hjemme, sier politiadvokat Jørgen Torstensen til TV 2 Sporten torsdag ettermiddag.

Politiet opplyser at saken nesten er ferdig etterforsket. Torstensen opplyser også at det vil komme en påtalebeslutning i løpet av sommeren, og at Myrvold er ilagt besøksforbud mot en av de fornærmede.

- Dette har vært en lang prosess og jeg har vært sterkt uenig med avgjørelsen til Oilers-ledelsen, men respekterer nå denne!!! Jeg beklager på det sterkeste min oppførsel til alle involverte og lover at jeg kommer sterkt tilbake på banen, skriver Myrvold i en sms til TV 2 Sporten torsdag ettermiddag.

Flere norske ishockeyklubber har torsdag varslet at de ikke er interessert i Anders Myrvold. Blant dem Myrvolds gamle klubb Vålerenga.

Dermed har backen havnet i en vanskelig posisjon mindre enn åtte måneder før OL i Vancouver.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere