27 poeng, inkludert en avgjørende dunk, åtte returer og ni assists må kalles en brukbar innsats når motstanden er de beste spillerne i NBA.

Det var dette LeBron James bidro med da han hjalp Øst til seier 134-128 over Vest i New Orleans.

Takknemlig
Ray Allen hadde 28 poeng for Øst - og halvparten av dem i løpet av de siste fire minuttene. Selv om James mente at nettopp Allen fortjente bestemannsprisen, tok han takknemlig imot trofeet.

- Å få bestemannsprisen i tillegg til seieren betyr mye for meg. Jeg spilte bra og hjalp lagkameratene mine til seier. Det betyr virkelig mye for meg å spille en sånn kamp foran fansen her i New Orleans, sa James ifølge Reuters.

Carmelo Anthony, Brandon Roy og Amare Stoudemire hadde alle 18 poeng for Vest. Kobe Bryant er plaget av en fingerskade og spilte under tre minutter for Vest.

Stortrade
Stjernespilleren Jason Kidd er for øvrig på vei tilbake til Dallas Mavericks i en stor overgang som involverer sju eller åtte spillere. New Jersey Nets vil ifølge Dallas Morning News og Fort Worth Star-Telegram får fem spillere, to førsterundevalg og tre millioner dollar for Kidd, som spilte for Dallas i tre sesonger fra 1994.

Devin Harris, DeSagana Diop, Trenton Hassell, Maurice Ager og Keith Van Horn går til Nets for Kidd, Malik Allen og kanskje en tredje spiller, Antoine Wright.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.