Gå til sidens hovedinnhold

Best i gigantenes kamp

Oppgjøret mellom San Antonio Spurs og Los Angeles Lakers regnes som gigantenes kamp i NBA, og størst av alle i nattens oppgjør var Shaquille O'Neal.

SAN ANTONIO SPURS - LOS ANGELES LAKERS 117-120: San Antonio Spurs og Los Angeles Lakers har fordelt de fem siste NBA-mesterskapene mellom seg og er utvilsomt de to største lagene i NBA i øyeblikket.

Forrige sesong skuffet Lakers stort og anført av Tim Duncan benyttet Spurs seg av muligheten til å vinne sitt andre NBA-mesterskap.

Natt til fredag møttes de to gigantene for første gang denne sesongen og det skulle bli et veldig dramatisk oppgjør.

Da sluttsignalet lød sto det likt og det måtte spilleforlengelse til for å kåre en vinner. Etter en ekstra periode var det fortsatt umulig å skille lagene.

"Shaq" tok ansvar

Men da fant Shaquille O'Neal ut at nok fikk være nok. Etter at Robert Horry hadde utlignet til 117-117 tok "Shaq" ansvar.

Først satte han to straffer i kurven og ga Lakers 119-117. Like etter var det Gary Paytons tur til å sette en straffe i kurven. Men O'Neal var ikke ferdig med det. Fire sekunder før slutt blokkerte han Spurs' siste desperate forsøk på en trepoenger.

Shaq sto for 35 poeng og 20 returer for Lakers, men ble likevel ikke toppscorer. Kobe Bryant satte hele 37 poeng i kurven. Manu Ginobili sto for 33 poeng for Spurs, som måtte spille uten en skadet Tim Duncan.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping