RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Best i Norge

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Nila Håkedal og Ingrid Tørlen kan endelig smykke seg med tittelen «Best i Norge». Søndag tok de sitt første NM-gull ved å slå Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes.

Nila Håkedal og Ingrid Tørlen slo de siste fire års mestere Maaseide/Glesnes 2-0 (21-14, 21-19).

- Nå er det vel liten tvil om hvem som er Norge 1. Det var greit å få slått det fast før Kathrine og Susanne skiller lag, gliser Nila Håkedal - etter en velspilt NM-finale som ble litt spennende utover i andresettet, men hvor hun og makker Tørlen holdt hodet kaldt og dro seieren i land på første forsøk.

Håkedal/Tørlen sikret seg dermed sin andre NM-tittel sammen. Den første kom i junior-NM i 1997. Som seniorer har de aldri vært bedre enn nummer to.

- Skikkelig deilig. Etter et flott OL, og denne tittelen, er vi topp motivert for resten av sesongen, sier Håkedal, som allerede onsdag setter seg på flyet til Milano for å spille en ny verdensserie-turnering. Deretter følger en EM-runde i Valencia før verdensserieavslutningen i Rio de Janeiro.

Tredjeplassen i Norgesmesterskapet gikk til Mari Evensen/Cathrine Lekven, som slo ØJannicke Dreyer-Nøstvik og Sonja Moi Tennøy 2-0 (21-15, 24-22) i bronsefinalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere